Pianolessen moeten vooral leuk zijn!

Heb je wat met muziek en wil je er iets mee doen? Wil je piano of keyboard leren spelen, maar dan niet op de ouderwetse manier? Dan moet je eens komen praten. Muziek maken is gewoon ontzettend leuk. Dus waarom zouden muzieklessen dan saai of moeilijk moeten zijn?

Ik kan je leren noten lezen en spelen van bladmuziek. Maar ik leer je ook om liedjes op je gehoor te spelen. Hedendaagse popliedjes spelen op de piano, spelen in een bandje of jezelf begeleiden met mooie akkoorden – misschien is het wel eenvoudiger dan je denkt!

Zeg maar wat je wilt leren. Ik heb lesprogramma’s ontwikkeld voor verschillende groepen en leeftijden.

Voor kinderen geef ik keyboardles en pianoles, met veel leuke en bekende liedjes. Hier leer je snel noten lezen, maar ook leer je spelen op je gevoel, dus zonder noten voor je neus.
Met gevorderde leerlingen richt ik me op akkoorden, spelen in een band en liedjes spelen op je gehoor.
Ook kun je leren jezelf te begeleiden op de piano. Dat is leuk en handig voor zangers en zangeressen.
Moet je toelatingsexamen doen voor het conservatorium? Ik kan je helpen bij de voorbereiding: solfège, ritme en muziektheorie.
DJ en producer kun je natuurlijk ook leren. Ik werk met software van onder meer Ableton, Cubase en Traktor.

Meer over mij

Ik ben geboren in Duitsland en woon al geruime tijd in Nederland. Ik heb mijn muziekstudie gedaan aan het Conservatorium van Hilversum. Ik heb gespeeld met onder meer John Miles, The Trammps, The Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en anderen. Met de band van Andre Hazes speelde ik in Ahoy, het Olympisch Stadion en Amsterdam ArenA. Daar ben ik natuurlijk best trost op.
Ook speelde ik zeven jaar in Hollywood Boulevard, een band die je misschien nog kent uit het programma Het Swingpaleis met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef ik ook arrangementen. Ook voor de Duitse televisie heb ik muziek geschreven.
Van de Europese tournee van de musical Hair was ik muzikaal leider.
Sinds 2004 heb ik mij eigen band 12dance. In deze band ben ik toetsenist, DJ en producer. We spelen vooral voor bedrijven en op huwelijksfeesten.

De website van 12dance is verhuisd. Voor informatie over 12dance klik aub hier!

Volg hier je eerste (online) pianoles!

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Christophs Muziek

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top