Chique diner: romantisch en sfeervol

U gaat een luxe feest geven voor uw vrienden en familie? U heeft een chique locatie gehuurd: een mooi restaurant, en landhuis of zelfs een kasteel. U bent nu op zoek naar een sfeervolle en stijlvolle omlijsting voor dit chique evenement. Het is belangrijk voor u, dat men elkaar kan verstaan: uw gesprekken moeten niet verstoord worden! De muziek zorgt voor een romantische ambiance.

12dance kan een unplugged optreden verzorgen: Puur en akoestisch!

Een goede tijdsduur van een diner is 4 a 5 uur: 12dance verzorgt tijdens jouw feest een optreden van 4 sets van 45 min. ((langer of korter kan natuurlijk ook). In de pauzes draait een achtergrond CD. 

Onder het eten speelt Christoph heerlijke Pianomuziek. Hij maakt hiervoor gebruik van een aanwezige piano of neemt zijn eigen apparatuur mee. Christoph Völcker neemt u mee op een avontuurlijke reis door de wereld van de pianomuziek. Van klassiek tot jazz, van pop tot R&B. Hij is zo’n vakman die niet alleen Beethoven’s ‘Mondscheinsonate’ of Chopin’s ‘Valse en Nocturnes’ vlekkeloos speelt, maar ook de bekende hits uit de Top 40 uit zijn instrument tovert. De pianomuziek zorgt voor een luxe sfeer, men kan ontspannen met elkaar praten. 

De zangeres treed op tussen de gangen. In korte sets van 15 a 20 minuten speelt 12dance mooie Popballads, luisterliedjes en ontroerende kleinkunst: de perfecte sound voor uw diner. Helemaal op maat qua sfeer en volume. Nooit te hard, niet opdringerig, maar ook nooit saai of oppervlakkig. De muzikanten van 12dance weten precies wat ze aan elkaar hebben. Ze hebben op het podium gestaan met onder meer John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti en Jocelyn Brown. Dit is de kwaliteit waarvan u en uw gasten kunnen genieten.  Wij staan altijd een half uur voordat de gasten binnenkomen klaar. Een ipod zorgt voor achtergrond muziek, voor het geval, dat sommige gasten eerder arriveren. In de pauzes draait een ipod passende pauzemuziek en wij houden (in samenspraak met jouw ceremoniemeester) rekening met speeches of stukjes. De gehele avond is van tevoren goed gepland, u hoeft zelf nergens aan te denken.

Samen met jullie bedenken wij een feestelijke afsluiting van jullie feest. Je kunt daarbij denken aan een romantische laatste dans samen of aan een mooi luisterlied.

Een mooie bezetting voor dit feest: pianist met 1 zangeres

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top