Live muziek op maat

Jij weet al lang hoe jouw dag eruit zal gaan zien: een feestavond, een chique diner of een relaxte receptie. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom werken wij niet met een vast concept, maar bedenken een feest op maat. 

\r\n

Of je nu een chique diner dansant wenst of een gezellig tuinfeest: wij vinden het leuk, dit voor jou in elkaar te zetten. Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van evenementen op het hoogste niveau en hebben voor de meest uiteenlopende situaties advies. 

\r\n

Wij stonden met de meest bekende artiesten van Nederland op het podium: André Hazes ( in Ahoi en in de Amsterdam ArenA), Gerard Joling, Gordon, John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti en Jocelyn Brown. Van deze kwaliteit kun jij  je gasten nu laten genieten.

\r\n

Om een indruk van onze mogelijkheden te geven, hebben wij een reeks concepten uitgewerkt. Kies het feestconcept dat bij jou past, dan kunnen wij dit concept tijdens een luistersessie in Hilversum helemaal op maat maken. Je vindt bij alle feestconcepten passende filmpjes en klantreacties.

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top