Een coverband? Een DJ? 12dance is allebei!

Je zoekt goede muziek voor je feest. Kies je een band of een DJ? Lastig! Met 12dance (‘one-to-dance’) hoef je niet te kiezen. 12dance is een coverband waar de vonken van afspatten én voorman Christoph Völcker is een superstrakke DJ. Die combi is echt uniek: dé garantie voor een onvergetelijk feest! Als je 12dance al eens hebt horen spelen, weet je dat dit geen cliché is. Bekijk de video’s  en oordeel zelf!

12dance is een sprankelende feestband met award winning live zangeressen, onder leiding van DJ/toetsenist Master of the Beats Christoph Völcker. Bandleider Christoph is perfectionist en gevoelsmens. Hij is muzikaal tot in zijn tenen; hij speelde in Ahoy en Amsterdam ArenA met onder meer André Hazes, Gerard Joling en Guus Meeuwis. 

Als je hem precies vertelt welke muziek en welke sfeer je wilt, kun je daarna alles loslaten. 12dance zorgt voor een mooie opbouw, voor een prettig volume, een gloedvolle sfeer en een mooie opeenvolging van nummers. Gebeurt er iets onverwachts? 12Dance lost het op. Precies zoals je het wilde. Of beter. Als je echt iets bijzonders wilt: 12dance, dé coverband voor jouw bruiloft!

 

12dance maakt je feest onvergetelijk!

Tweetz

Contact informatie

Marconistraat 135

1223 BT Hilversum

0655827583

christoph(at)depiano.nl

 

Let's get social

Delen

Deel dit artikel

Bel 0655827583 of klik hier voor meer informatie!
Back to top